0187483074

Over ons

Wie zijn wij?

Aannemersbedrijf Wielhouwer is een middelgroot familiebedrijf gevestigd te Middelharnis op het eiland Goeree-Overflakkee dat opereert in Zuid-Holland Zuid op het gebied van nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie, utiliteitsbouw en onderhoud.

Het bouwbedrijf is opgericht in 1943 door de heer Piet Wielhouwer. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van aannemersbedrijf Wielhouwer. De huidige eigenaren, de broers Pieter en Marco Wielhouwer kregen de liefde voor het vak en het talent voor het bouwen met de paplepel ingegoten door hun vader Rien en overgrootvader Piet. Zo staan wij al 75 jaar voor betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap in de bouw. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen met de meest gevarieerde projecten bij ons terecht!

 

Ons huidige team bestaat uit ongeveer 15 goed opgeleide, enthousiaste en ervaren vaste medewerkers, die allen streven naar de beste kwaliteit!

Aannemersbedrijf Wielhouwer bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt. Tot onze zakelijke opdrachtgevers behoren onder andere de overheid, gemeenten, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, projectontwikkelaars en bedrijven. Vanuit ons kantoor en werkplaats in Middelharnis coördineren wij onze projecten en zorgen wij voor het beste resultaat!

 

Door onze 75 jaar ervaring, weten wij goed wat een opdrachtgever van ons verlangt en helpen wij graag mee met het gehele bouwproces van A tot Z (ontwikkeling, uitvoering en oplevering).

Ons team

Het huidige team heeft een omvang van ongeveer 15 goed opgeleide medewerkers.

Wij zijn onder andere gecertificeerd en aangesloten bij…