0187483074
Meer ontdekken

Heeft u plannen voor..

5 woningen
Nieuw kantoor Wielhouwer B.V.
Kantoor xsarus

Wie zijn wij?

Aannemersbedrijf Wielhouwer is een familiebedrijf gevestigd te Middelharnis op het eiland Goeree-Overflakkee dat opereert in Zuid-Holland Zuid op het gebied van nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie, utiliteitsbouw en onderhoud.

Meer weten

Nieuwbouw

Of het nou gaat om een woonhuis, een schuur, een bedrijfspand of iets compleet anders, aannemersbedrijf Wielhouwer kan het gehele nieuwbouw proces van A tot Z volledig voor u uit handen nemen en realiseren. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om te bouwen met zowel innovatieve (bijvoorbeeld prefab bouwen) als traditionele bouwmethodes. Ook besteden wij veel aandacht aan kwaliteit als mede aan toekomstgericht denken.

Verbouw

Bij aannemersbedrijf Wielhouwer kunt u terecht voor vrijwel alle mogelijke verbouwingen, bijvoorbeeld een ingrijpende verbouwing, zoals aan een aanbouw, een nieuwe indeling van uw woning, nieuwe vloeren, het plaatsen van dakkapel, enzovoort. Maar ook voor een simpele verbouwing, zoals het aanpassen van uw keuken of sanitair kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij denken creatief met u mee voor de beste oplossing op al uw wensen.

Utiliteitsbouw

Aan bedrijfsgebouwen worden andere eisen gesteld dan aan woningen. Dit begrijpt aannemersbedrijf Wielhouwer door jarenlange ervaring op de zakelijke markt heel goed en kan daar door een hoge kwaliteit garanderen, voor alle denkbare projecten! 

Ook geldt dat wij gedurende het gehele proces nauw contact onderhouden met de opdrachtgever. Dit zorgt ervoor dat een project tot in de kleinste details aan te passen is aan de opdrachtgever zijn eisen en wensen.

Renovatie

Bent u in het bezit van een bestaand pand of gaat u een pand aankopen waaraan een aantal zaken gerenoveerd moeten worden? Dan kan aannemersbedrijf Wielhouwer u uitstekend van dienst zijn! Bij renovatie passen wij een gebouw dusdanig aan dat het weer voldoet aan de eisen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid, etc. Het kan bijvoorbeeld gaan om het herstellen van de oude uitstraling van een pand of juist het realiseren van een nieuwe moderne uitstraling.

Restauratie

Het terugbrengen van een pand in zijn originele staat heet restaureren, hierbij is het van belang dat het pand zijn karakteristieke eigenschappen behoudt. Bij het restaureren van bijvoorbeeld een monumentaal pand is het genoodzaakt dat er gebruik wordt gemaakt van traditionele bouwmethodes, materialen en technieken. Met veel ervaring van zowel kleine als grote restauratie projecten bent u bij aannemersbedrijf Wielhouwer op het juiste adres!

Onderhoud

Om slijtage tegen te gaan, maar ook om de waarde te behouden van een pand moet onroerend goed onderhouden worden. Goed en efficiënt uitvoeren van onderhoud is een vak apart. Daarom hebben wij goed opgeleide medewerkers in ons team die gericht zijn op maatwerk, kwaliteit en vakmanschap. U kunt bij aannemersbedrijf Wielhouwer met zowel klein als groot onderhoud terecht. Wij zoeken dan samen met u naar de best mogelijke oplossing.

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Renovatie
  • Restauratie
  • Onderhoud

Projecten

5 woningen
Nieuw kantoor Wielhouwer B.V.
Kantoor xsarus
Kaartenhuisje havenhoofd
Shop De Ronde Boom